Piept de curcan cu ardei copti - Retete Culinare

Piept de curcan cu ardei copti


Iti trebuie:
  • 800 g piept de curcan
  • 30 g unt
  • 12 ardei
Pentru sos iti trebuie:
  • 2-3 lingurite otet de mere
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 2 dovlecei
  • 200 g ciuperci
  • 300 g conopida
  • 50 g unt
  • piper boabe
  • cimbru macinat
  • o salata verde pentru ornat
Pregatesti asa:
  1. Se portioneaza pieptul de curcan, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si piper.
  2. Intre timp se incinge gratarul, se unge cu grasime sau cu ceapa si se coc ardeii uniform.
  3. Dupa ce s-au copt, se presara cu sare si se acopera cu un capac.
  4. Se lasa sa se inabuse, pentru a se curata usor.
  5. Separat se curata dovleceii si ciupercile.
  6. Se spala si se taie cubulete.
  7. Se inabusa in unt si se stropesc cu putina apa sa nu se arda.
  8. Se condimenteaza cu sare si piper si se acopera cu un capac.
  9. Ardeii copti se curata de coaja si se pregatesc cu sare, otet, zahar ulei si piper.
  10. Intre timp , se pun bucatile de curca pe gratar si se rumenesc.
  11. Curcanul se serveste cu garnitura de legume si ardeii copti si se orneaza cu frunze de salata.
  12. Pofta buna!
Piept de curcan cu ardei copti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de curcan cu ardei copti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de curcan cu ardei copti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.