Ciorba picanta de vita - Retete Culinare

Ciorba picanta de vita


Iti trebuie:
  • un rasol de vita cu os
  • o ceapa
  • un fir de praz
  • o radacina patrunjel
  • o radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1-2 ardei
  • un gogosar
  • 500 g rosii
  • o legatura telina verde
  • o legatura patrunjel
  • 2 ardei iuti
  • o legatura tarhon
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 2-3 lingurite ulei.
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine bucata de rasol.
  2. Se pune sa fiarba in apa cu un praf de sare.
  3. Intre timp, se curata zarzavaturile, se spala si se pun sa fiarba intregi, ca pentru supa, impreuna cu rasolul.
  4. Se pun 2-3 lingurite ulei si se fierb la foc mediu, acoperite cu un capac.
  5. Rosiile se oparesc, se curata de pielite si se paseaza.
  6. Sucul se strecoara si se fierbe separat.
  7. Se lasa sa dea in 2-3 clocote si, la sfarsit, se adauga ardeiul iute, tocat marunt si telina tocata.
  8. Se scoate carnea fiarta impreuna cu legumele in sita.
  9. Se taie carnea cubulete, telina si morcovii la fel, si se adauga in ciorba.
  10. Se pune sucul de rosii si se mai da in cateva clocote.
  11. Se serveste ornata cu tarhon si smantana.
  12. Pofta buna!
Ciorba picanta de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba picanta de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba picanta de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.