Pulpa de porc cu ciuperci - Retete Culinare

Pulpa de porc cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 600 g pulpa de porc
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • 300 g ciuperci.
Pentru sos iti trebuie:
  • 50 g unt
  • o lingurita faina
  • o legatura patrunjel
Pentru ornat iti trebuie:
  • o salata creata
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pulpa de porc in 2-3 ape si se lasa la scurs, pe un prosop absorbant de bucatarie.
  2. Separat, se curata usturoiul, se feliaza si se piseaza.
  3. Se amesteca cu un praf de sare.
  4. Se incinge ulei intr-o tigaie si apoi se pune pulpa de porc la prajit.
  5. Se rumeneste bine, pe toate partile, si la sfarsit se adauga sarea, piperul si usturoiul.
  6. Se inabusa cateva minute si apoi se lasa in cuptor.
  7. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se feliaza si se calesc in putin ulei.
  8. Se mai stropesc cu apa din cand in cand, sa nu se arda, si se condimenteaza cu sare si piper.
  9. Intr-un ibric, se topeste untul, se adauga faina cernuta si putina apa calduta.
  10. Se amesteca usor si se obtine o crema consistenta.
  11. Sosul se amesteca cu ciupercile si cu patrunjelul tocat marunt si se serveste impreuna cu pulpa de porc rumenita.
  12. Se orneaza cu frunze de salata verde.
  13. Pofta buna!
Pulpa de porc cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pulpa de porc cu ciuperci" Pulpa de porc cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
florin Nota: Retete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota Maxima Fara nota
Suna bine reteta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.