Specialitate sarbeasca - Retete Culinare

Specialitate sarbeasca


Iti trebuie:
  • 600 g pulpa de porc tocata
  • un ou
  • 30 g unt
  • 300 g ciuperci albe
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri pesmet
  • 50 g cascaval
  • ulei pentru inabusit
  • o legatura patrunjel
  • rozmarin verde
Pregatesti asa:
  1. Se pune carnea tocata intr-un bol, se adauga oul,untul, sarea, piperul si se framanta bine.
  2. Se lasa cateva minute la rece acoperita cu o folie de plastic.
  3. Separat, se curata ciupercile, se spala in cateva ape si se taie marunt.
  4. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt.
  5. Se rumenesc in putin ulei si se stropesc cu putina apa.
  6. Dupa ce au fiert si au scazut, se adauga pesmetul si cascavalul ras.
  7. Se tapeteaza o tava cu ulei si pesmet si se pune un strat din compozitia de carne.
  8. La mijloc, se pune compozitia de ciuperci, peste care se presara patrunjelul tocat si rozmarinul.
  9. Se acopera cu un strat de carne tocata, se aseaza uniform si se baga in cuptor.
  10. Se coace la foc potrivit.
  11. Se serveste cu garnitura de orez sau legume gratinate si se orneaza cu frunzulite de rozmarin.
  12. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Specialitate sarbeasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Specialitate sarbeasca" Specialitate sarbeasca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
bianca Nota: Retete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota Maxima Fara nota
ffff buna

 
bianca toma Nota: Retete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota Maxima Fara nota
mai mult decat excelenta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.