Rulada mozaic cu cascaval - Retete Culinare

Rulada mozaic cu cascaval


Iti trebuie:
  • 600 g piept de pui
  • 200 g cascaval
  • 150 g masline verzi fara samburi
  • 50 g unt
  • 3 carnaciori picanti
  • boia dulce si iute
  • cimbru si busuioc verde si uscat
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
  • 50 ml vin dulce
  • o legatura patrunjel
  • hartie de copt
  • ata de bucatarie.
Pregatesti asa:
  1. Se ia pieptul de curcan, se curata, se spala si se taie cu un cutit felii, care se bat cu ciocanul de snitele.
  2. Bucatile de piept se aseaza ca sa se poata rula, se ung cu unt pe toata suprafata si se condimenteaza cu sare, boia, cimbru si busuioc macinat.
  3. Se acopera cu o folie si se lasa la rece.
  4. Separat, se taie cascavalul cubulete, carnaciorii se taie feliute subtiri, iar maslinele se feliaza.
  5. Se scot bucatile de carne de curcan, se aseaza pe hartia de copt, se presara ingredientele si patrunjelul taiat marunt si se ruleaza.
  6. Se strang la capete cu scobitori sau se leaga cu ata de bucatarie.
  7. Rulada se aseaza intr-o tava de cozonac si se stropeste cu vinul dulce si putin ulei.
  8. Se lasa la cuptor sa se rumeneasca si apoi se serveste ornata cu frunzulite de patrunjel.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada mozaic cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Rulada mozaic cu cascaval" Rulada mozaic cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
gina Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
cat se lasa l copt?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.