Rulouri cu sos de ceapa - Retete Culinare

Rulouri cu sos de ceapa


Iti trebuie:
  • 600 g muschi de porc
  • 8 felii de bacon afumat
  • 8 felii cascaval afumat
  • sare
  • piper negru macinat
  • 50 ml vin alb dulce
  • 4 linguri ulei
  • 1-2 crengute rozmarin
Pentru sos iti trebuie:
  • 50 g pasta de rosii
  • 3-4 cepe rosii
  • cimbru verde macinat
  • o legatura patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Se spala muschiul de porc, se sterge cu un prosop absorbant si se unge cu ulei pe toata suprafata.
  2. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, se stropeste cu vin si se lasa la rece maximum o ora.
  3. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori.
  4. Se perpeleste in putin ulei, doar cat sa se inmoaie si sa capete transparenta, apoi se condimenteaza cu sare, cimbru macinat si un praf de piper.
  5. Se stropeste cu putina alba calduta si, la sfarsit, se adauga pasta de rosii.
  6. Muschiul de porc se baga in cuptorul incins si se coace acoperit cu o folie de aluminiu.
  7. Dupa ce s-a rumenit uniform, se scoate si se lasa sa se raceasca.
  8. Se scurge de sos si se taie felii potrivite.
  9. Feliile de muschi se infasoara in bacon si cascaval, se ruleaza si se prind cu scobitori la capete si se mai lasa aproximativ 5 minute la cuptor.
  10. Se servesc cu sosul de ceapa si se orneaza cu patrunjel.
  11. Pofta buna!
Rulouri cu sos de ceapa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri cu sos de ceapa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri cu sos de ceapa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.