Piept de pui infasurat in bacon - Retete Culinare

Piept de pui infasurat in bacon


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • 8 felii de bacon
  • sare
  • cimbru macinat
  • busuioc verde
  • piper negru macinat
  • 5-6 linguri ulei
  • 6 catei de usturoi
  • 2 ardei capia
  • 6 rosii
  • 150 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval.
Pregatesti asa:
  1. Se spala pieptii de pui, se trec printr-un jet de apa rece si apoi se sterg cu un servet absorbant de bucatarie.
  2. Se taie cubulete, apoi se calesc in uleiul incins intr-o tigaie.
  3. Dupa ce s-au rumenit se condimenteaza cu sare, cimbru si piper si apoi se infasoara in feliile de bacon.
  4. Ca sa nu se desfaca baconul se prinde cu o scobitoare.
  5. Se curata usturoiul, se spala si se taie rondele.
  6. Rosiile si ardeii se taie felii potrivite si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
  7. Se orneaza rulourile cu rosiile taiate si ardeii, cu cascavalul taiat felii si cu usturoiul si cu maslinele feliate.
  8. Se stropesc cu ulei si se baga in cuptorul incalzit.
  9. Se lasa sa se rumeneasca si se servesc cu salata de sfecla sau salata verde.
  10. Se orneaza cu cimbru si busuioc proaspat.
  11. Pofta buna!
Piept de pui infasurat in bacon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui infasurat in bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui infasurat in bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.