Ciolan de porc cu varza - Retete Culinare

Ciolan de porc cu varza


Iti trebuie:
  • un ciolan afumat de porc
  • 2 verze mici
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • o foaie de dafin
  • o lingurita boia dulce
  • 50 ml vin alb demidulce
  • ulei
  • 2-3 cartofi
  • o legatura marar
  • cimbru verde si uscat.
Pregatesti asa:
  1. Se curata si se spala varza.
  2. Se toaca marunt si se caleste impreuna cu ceapa taiata solzisori, in ulei.
  3. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru uscat si boia dulce.
  4. Varza se lasa sa fiarba la foc mic, si, spre sfarsit, se adauga foaia de dafin, apoi se baga in cuptor sa se rumeneasca.
  5. Separat, se curata cartofii, se spala, se taie si se pun peste varza tocata.
  6. Ciolanul afumat se stropeste cu ulei si vin si se baga la cuptor.
  7. Mararul se spala si se toaca marunt, apoi se presara peste varza si ciolan.
  8. Dupa ce s-au rumenit, se scot din cuptor.
  9. Ciolanul se feliaza si bucatile se servesc cu varza calita si cartofii rumeniti.
  10. Se orneaza cu frunzulite de cimbru proaspat.
  11. Pofta buna!
Ciolan de porc cu varza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciolan de porc cu varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciolan de porc cu varza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.