Cornete cu frisca - Retete Culinare

Cornete cu frisca


Iti trebuie:

  • 100 g martipan
  • 50 g fulgi de migdale
  • 100 g zahar pudra
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 2 lingurite smantana
  • 40 g faina
  • 2 albusuri

Pentru decor iti trebuie:

  • un pachet praf de frisca
  • 200 ml lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 50 g fulgi de ciocolata

Pregatesti asa:

  1. Se amesteca bine martipanul cu migdalele, zaharul , oul si smantana.
  2. Se adauga un praf de sare si faina in ploaie si se amesteca pana devine o pasta omogena.
  3. La final, se incorporeaza usor albusurile batute spuma.
  4. Se intinde o foaie de copt in tava si se toarna aluatul sub forma de cercuri cu un diametru de 12 cm.
  5. Tava se baga in cuptorul incins si se coace aluatul timp de aproape 8 minute.
  6. Se scoate din cuptor si, cata vreme sunt calde, se ruleaza rondelele de aluat sub forma de conuri.
  7. Se pregateste frisca folosind laptele si zaharul vanilat, dupa instructiunile de pe pachet.
  8. Dupa ce se racesc cornetele, se umplu cu frisca si se decoreaza cu fulgii de ciocolata.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornete cu frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornete cu frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.