Nuci caramelizate - Retete Culinare

Nuci caramelizate


Iti trebuie:
  • 300 g miez de nuca jumatati
  • 100 g biscuiti de ovaz
  • 200 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g miez de nuca pentru ornat
Pregatesti asa:
  1. Se pune intr-un vas apa si zaharul si se lasa la foc mic, amestecandu-se continuu sa se topeasca.
  2. Apoi se adauga jumatatile de miez de nuca si se lasa sa fiarba pana scade apa si nucile se rumenesc usor.
  3. Intre timp, se sfarama biscuitii si se adauga si ei peste compozitia de caramel cu nuci.
  4. Dupa ce apa a scazut, se rastoarna pe un platou si se intind repede ca sa nu se lipeasca intre ele.
  5. Apoi se presara repede miezul de nuca, care trebuie sa se lipeasca de caramel.
  6. Se serveste dupa ce s-a racit.
  7. Pofta buna!
Nuci caramelizate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Nuci caramelizate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Nuci caramelizate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.