Crap umplut - Retete Culinare

Crap umplut


Iti trebuie:
  • 4 crapi de marine medie
  • 200 g orez
  • 2 cepe
  • o telina mare
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • frunze de telina
Pregatesti asa:
  1. Se curata pestele, se condimenteaza si se unge cu ulei.
  2. Se infasoara in folie de aluminiu si se aseaza intr-un vas termorezistent.
  3. Se da la cuptor aproximativ 15 minute.
  4. Se indeparteaza folia, se stropeste cu vin si se mai lasa la cuptor minim 10 minute.
  5. Se pune orezul la fiert.
  6. Se curata ceapa si telina si se taie marunt.
  7. Se calesc in ulei.
  8. Apoi se adauga orezul fiert si se sareaza.
  9. Se scoate pestele din platou.
  10. Se taie in jumatate.
  11. Se indeparteaza oasele, se scobeste carnea si se taie cubulete.
  12. Se amesteca cu orezul.
  13. Pestii se umplu cu amestecul de orez.
  14. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap umplut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.