Ciorba pescareasca - Retete Culinare

Ciorba pescareasca


Iti trebuie:
  • 2 cepe
  • o lingura ulei
  • 350 g cartofi
  • 250 g morcovi
  • 2 cuburi supa de legume
  • sofran
  • piper macinat
  • chimen
  • sare
  • 400 g file de peste
  • 200 g iaurt
  • 20 g susan.
Pregatesti asa:
  1. Se curata ceapa si se taie pestisori.
  2. Se curata cartofii si morcovii.
  3. Se taie cubulete.
  4. Ceapa se caleste in ulei incins.
  5. Dupa ce s-a facut aurie, se adauga cartofii si morcovii.
  6. Se calesc putin, apoi se toarna un litru de apa.
  7. Se pun in apa cubuletele de supa, sofranul, piperul si chimenul.
  8. Se lasa sa clocoteasca, dupa care se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15-20 de minute.
  9. Pofta buna!
Ciorba pescareasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba pescareasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciorba pescareasca" Ciorba pescareasca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
AHAM Nota: Retete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de CiorbeRetete de Ciorbe Fara nota
si pestele cand anume il pui ?la sfarsit cand se pune de obicei sau la inceput?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.