- Pagina Principala
- Supe si Ciorbe
- Retete de Ciorbe
- Ciorba pescareasca
Ciorba pescareasca
- Prezentata de: Dumitrescu Elena
- » Cartea De Bucate : Retete de Ciorbe
- » Nota:
- » Data: 11/12/2010
Iti trebuie:
- 2 cepe
- o lingura ulei
- 350 g cartofi
- 250 g morcovi
- 2 cuburi supa de legume
- sofran
- piper macinat
- chimen
- sare
- 400 g file de peste
- 200 g iaurt
- 20 g susan.
- Se curata ceapa si se taie pestisori.
- Se curata cartofii si morcovii.
- Se taie cubulete.
- Ceapa se caleste in ulei incins.
- Dupa ce s-a facut aurie, se adauga cartofii si morcovii.
- Se calesc putin, apoi se toarna un litru de apa.
- Se pun in apa cubuletele de supa, sofranul, piperul si chimenul.
- Se lasa sa clocoteasca, dupa care se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15-20 de minute.
- Pofta buna!

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba pescareasca "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
1 Raspuns la "Ciorba pescareasca" 
si pestele cand anume il pui ?la sfarsit cand se pune de obicei sau la inceput?
|