Mancarica de varza cu ceafa de porc - Retete Culinare

Mancarica de varza cu ceafa de porc


Iti trebuie:
  • 600 g ceafa de porc fara os
  • o varza alba mare
  • 2 cepe taiate marunt
  • 4 catei de usturoi taiat marunt
  • 200 g carnaciori taiati felii rotunde
  • 150 g cubulete de sunca
  • 4 linguri ulei
  • 2 mere
  • 2 rosii
  • 2 frunze de dafin
  • 100 g ciuperci crude
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Ceafa de porc se spala si se taie felii groase de doua degete.
  2. Feliile de ceafa se presara cu sare si piper, se calesc pe ambele parti in ulei si se scot din cratita.
  3. Se scot din cratita si se adauga 2 linguri de apa peste grasime, sa se formeze un sos.
  4. Varza se spala si se taie solzisori.
  5. Merele se curata de coaja si de cotoare si se taie felii.
  6. Rosiile se curata de coaja si se taie rondele.
  7. Se pune jumatate din cantitatea de varza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga carnaciorii, ceapa si cubuletele de sunca.
  8. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga feliile de ceafa.
  9. Se pune apoi restul de varza, ciupercile, usturoiul, rosiile, merele si dafinul.
  10. Peste ele se toarna sosul din cratita.
  11. Se baga tava in cuptorul incins si se coace aproximativ 90 de minute.
  12. Pofta buna!
Mancarica de varza cu ceafa de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de varza cu ceafa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de varza cu ceafa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.