Briose cu carne - Retete Culinare

Briose cu carne


Iti trebuie:
  • o lingurita ulei de masline
  • o ceapa mare tocata fin
  • un morcov ras
  • o lingurita cimbru sau oregano uscat
  • 4 catei de usturoi zdrobit
  • 700 g carne tocata de vita
  • 200 g pasta de tomate
  • 100 g pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 lingurita sare
  • 4 oua
  • ulei pentru tapetat.
Pregatesti asa:
  1. Inainte de a incepe prepararea compozitiei, aprindeti cuptorul.
  2. Apoi, tapetati formele pentru briose sau o forma pentru blat de tort cu ulei.
  3. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline.
  4. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano si se calesc cam 3-4 minute.
  5. Se da tigaia la o parte si se lasa sa se raceasca.
  6. Intr-un bol se amesteca pesmetul, jumatate din pasta de tomate, carnea tocata, mustarul, piperul, sarea si ouale batute in prealabil.
  7. Se amesteca totul bine, cu mana, pana se obtine o compozitie omogena.
  8. Compozitia se distribuie uniform in formele de copt, apoi se decoreaza cu restul de pasta de tomate.
  9. Se introduce totul la cuptor si se lasa cam 25 de minute.
  10. Pofta buna!
Briose cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.