Fursecuri parfumate - Retete Culinare

Fursecuri parfumate


Iti trebuie:
  • 250 g faina integrala
  • 3 albusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 2 lingurite cu varf pudra de scortisoara
  • 400 g nuca macinata
  • zahar pudra pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Albusurile se bat spuma cu zaharul.
  2. Se pun deoparte 4 linguri.
  3. In restul de spuma se incorporeaza scortisoara si 200 g nuca, esenta de om, zahar vanilat si se amesteca bine.
  4. Pe masa de lucru sau intr-un vas incapator, se pune faina cernuta bine, si se face o scobitura la mijloc.
  5. Se toarna deasupra compozitia preparata inainte si se framanta bine.
  6. Se adauga si restul de nuca, amestecand, pana cand aluatul devine nelipicios.
  7. Se intinde apoi o foaie de aproximativ 1 cm grosime.
  8. Se decupeaza diferite forme.
  9. Se tapeteaza tava cu hartie de copt, se unge cu putin ulei, apoi se aseaza fursecurile.
  10. Se introduce in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 25 de minute.
  11. Pofta buna!
Fursecuri parfumate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri parfumate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri parfumate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.