Gogosi pufoase - Retete Culinare

Gogosi pufoase


Iti trebuie:
  • 25 g drojdie
  • 5-6 linguri zahar
  • 5-6 linguri ulei
  • 3-4 picaturi esenta de vanilie
  • sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 200 ml apa calduta
  • faina cat cuprinde
  • 200 ml ulei pentru prajit
  • 100 g zahar pudra.
Pregatesti asa:
  1. Se dizolva drojdia in apa calduta, apoi se adauga zaharul, uleiul, esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie, sarea si faina.
  2. Se framanta bine, pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini si devine pufos.
  3. Se pune intr-un castron, se acopera si se lasa sa creasca, la loc caldut, pana isi dubleaza cantitatea.
  4. Dupa ce a crescut, aluatul se intinde intr-o foaie si se taie cu un pahar cu diametrul mic.
  5. Cerculetele obtinute se pun la prajit, intr-un tuci cu ulei incins in prealabil.
  6. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant de bucatarie.
  7. Se servesc calde, pudrate cu zahar.
  8. Pofta buna!
Gogosi pufoase

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi pufoase "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Gogosi pufoase" Gogosi pufoase - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
grigorean mihai Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
am facut si eu!!! foarte bune!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.