Ciuperci la cuptor - Retete Culinare

Ciuperci la cuptor


Iti trebuie:
  • 16 ciuperci mari
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 60 g fulgi de ovaz
  • o lingura ulei de gatit
  • 2 rosii
  • 1 ardei verde mic
  • o lingurita sare
  • piper
  • 80 g cascaval de post
  • 2 linguri ulei de masline
  • un miez de salata verde
  • 2 linguri otet de vin
  • 50 ml bulion
  • o lingura busuioc uscat maruntit
  • o lingurita zahar.
Pregatesti asa:
  1. Se curata ciupercile si se scot cozile, care se taie marunt.
  2. Se curata usturoiul si ceapa si se taie cubulete.
  3. Ciupercile taiate, ceapa si usturoiul se calesc.
  4. Se adauga fulgii de ovaz si se lasa la fiert.
  5. Se adauga ardeiul si rosiile, taiate marunt.
  6. Se pune sare si piper, dupa gust.
  7. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu cascavalul ras, din care se mai pastreaza putin.
  8. Se amesteca uleiul de masline cu mirodeniile si se ung cu el cosuletele de ciuperci.
  9. Se umplu cu orez si se presara deasupra restul de cascaval ras.
  10. Se dau la cuptor, intr-un vas termorezistent pentru 15 minute.
  11. Se servesc cu salata verde.
  12. Pofta buna!
Ciuperci la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.