Rosii umplute cu orez - Retete Culinare

Rosii umplute cu orez


Iti trebuie:
  • 8 rosii mari
  • 400 g orez fiert
  • 4 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 100 g piure de tomate
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • o lingurita zahar
  • suc de lamaie
  • piper macinat
  • maghiran
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Se curata usturoiul, se taie marunt si se caleste.
  2. Se adauga orezul fiert, patrunjelul, maghiran si cimbru, dupa gust.
  3. Se amesteca la foc mic, pana cand se omogenizeaza.
  4. Se spala rosiile si se taie partea de sus ca un capac.
  5. Se scoate miezul cu o lingurita.
  6. Miezul si bucatile de rosii taiate din partea de sus se pun intr-o cratita.
  7. Se adauga piureul de tomate si jumatate de litru de apa.
  8. Se adauga sare si piper, dupa gust.
  9. Se fierbe pana cand se inmoaie rosiile.
  10. Se trece sosul printr-o strecuratoare.
  11. Se preseaza ca sa se separe miezul rosiei de coaja.
  12. Se adauga zaharul si sucul de lamaie.
  13. Se umplu cosuletele de rosii cu orez.
  14. Se pun intr-o tava termorezistenta si se adauga sosul.
  15. Se dau la cuptor circa 10-15 minute.
  16. Pofta buna!
Rosii umplute cu orez

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.