Rosii umplute cu vinete - Retete Culinare

Rosii umplute cu vinete


Iti trebuie:
  • 1,5 kg vinete
  • 6 rosii
  • 2 cepe mici
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Se coc vinetele, dar nu inainte de a le intepa cu o scobitoare pentru a nu pocni in cuptor.
  2. Se scot din cuptor, apoi se ia fiecare vanata si se taie in doua, pe lung.
  3. Se scoate miezul cu ajutorul unei linguri din lemn si se pune totul intr-o strecuratoare.
  4. Se lasa la scurs 25 de minute.
  5. Se iau vinetele si se toaca marunt, apoi se pun in blender si se amesteca cu o ceapa data pe razatoare.
  6. Se incorporeaza uleiul lingura cu lingura, ca la maioneza.
  7. Se adauga sare si piper, iar dupa aceea se mai adauga o ceapa maruntita.
  8. Se iau rosiile si se taie pe din doua.
  9. Li se scoate miezul pentru a fi umplute cu pasta din vinete.
  10. Pofta buna!
Rosii umplute cu vinete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.