Cuibulete cu cruditati - Retete Culinare

Cuibulete cu cruditati


Iti trebuie:
  • 3 cepe mari
  • otet
  • zahar
  • ulei de masline
  • o salata verde
  • 150 g maioneza
  • o lingurita mustar
  • 200 g pate vegetal
  • 100 g tofu
  • o bagheta mica de paine.
Pregatesti asa:
  1. Se ia ceapa si se decojeste.
  2. Apoi se taie pe din doua si se scot toate straturile cu atentie, pentru a obtine cat mai multe " cubulete ".
  3. Acestea se pun in apa cu otet, sare si zahar si se pot lasa cateva ore sau chiar peste noapte.
  4. Se pun intr-un blender maioneza vegetala cu mustarul, pateul si branza tofu.
  5. Se pot adauga cateva picaturi de ulei de masline.
  6. Se amesteca bine pana cand se obtine o pasta omogena si cremoasa.
  7. Se spala salata, se scurge bine si se taie fasii lungi.
  8. Se amesteca usor cu dressing-ul pregatit.
  9. Se ia bagheta de paine, se feliaza, apoi se taie cubulete.
  10. Acestea se pun in tava si se dau la cuptor, pana ce devin crutoane.
  11. Se iau cuibuletele de ceapa marinata, se sterg putin si se umplu cu salata verde, cu crema obtinuta si cu crutoane.
  12. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cuibulete cu cruditati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cuibulete cu cruditati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.