Snitele vieneze - Retete Culinare

Snitele vieneze


Iti trebuie:
  • 600 g muschi de porc
  • sare piper
  • 4 oua
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 200 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 rosii
  • o lamaie
  • 2-3 fire patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Se spala in 2-3 ape muschiul de porc, apoi se sterge pe un prosop absorbant de bucatarie.
  2. Se feliaza muschiul, apoi feliile de carne obtinute se bat cu ciocanul de snitele.
  3. Se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu ulei pe toata suprafata.
  4. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa la rece pentru cateva minute.
  5. Intre timp, se bat ouale cu mixerul si se amesteca cu mustar,sare si piper, dupa gust.
  6. Pesmetul se cerne intr-un bol impreuna cu faina si se scot bucatile de carne condimentate.
  7. Se trec prin pesmet, ou, apoi iar pesmet si se prajesc in uleiul bine incins.
  8. Se lasa 3-4 minute pe fiecare parte si , dupa ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant sa se scurga.
  9. Snitelele se servesc cu salata de rosii si se orneaza cu frunzulite de patrunjel proaspat si felii de lamaie.
  10. Pofta buna!
Snitele vieneze

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Snitele vieneze "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Snitele vieneze" Snitele vieneze - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Csaby Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
snitele mai bune n-am mancat in viata mea!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.