Ciulama de pui - Retete Culinare

Ciulama de pui


Pentru supa iti trebuie:
  • un pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina radacina
  • un pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • un ardei gras
  • sare
  • piper boabe si macinat
Pentru ciulama iti trebuie:
  • 100 g unt
  • 250 ml lapte dulce
  • 3 linguri faina
Pregatesti asa:
  1. Se spala si se curata puiul.
  2. Se pune sa fiarba in apa cu sare si se spumeaza ori de cate ori este nevoie.
  3. Se curata legumele, se spala si se pun intregi sa fiarba, impreuna cu puiul.
  4. Se adauga sare, cateva boabe de piper si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperita cu un capac.
  5. Dupa ce au fiert legumele si puiul, se strecoara supa, iar legumele si carnea se lasa sa se racoreasca.
  6. Se desface carnea de pe oase, pulpele si aripioarele se pastreaza penru o supa, iar pieptul pentru ciulama.
  7. Legumele fierte se dau deoparte si se opresc doar morcovii, care se taie rondele.
  8. Intr-o cratita se topeste untul, se stinge cu faina si cu laptele fierbinte.
  9. Se obtine o crema consistenta, si se subtiaza cu supa.
  10. Se lasa sa clocoteasca, se amesteca continuu sa nu se lipeasca si apoi se serveste cu pieptul de pui si rondelele de morcovi.
  11. Pofta buna!
Ciulama de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciulama de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciulama de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.