Muschi file umplut cu orez - Retete Culinare

Muschi file umplut cu orez


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de porc
  • 10 caise din dulceata
  • 150 g orez
  • o foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri ulei.
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 400 g morcovi
  • o legatura patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Se taie muschiul de porc astfel incat sa se poate rula.
  2. Se bate cu ciocanul de snitelem se unge cu unt, se condimenteaza cu sare, cimbru si piper si se lasa 10 minute la rece.
  3. Intre timp, se spala orezul si se caleste in unt.
  4. Se adauga apa calduta treptat pana incepe sa se ingroase.
  5. Se adauga caisele si cimbrul si se mai lasa 3-4 minute la foc mediu.
  6. Se scoate carnea, se intinde pe o planseta si se umple cu compozitia de orez.
  7. Se ruleaza si se leaga cu ata, ca sa nu se destrame.
  8. Se aranjeaza in tava, se stropeste cu ulei si apa, se pune foaia de dafin si se da la cuptor.
  9. Se curata morcovii si se fierb in apa cu sare.
  10. Dupa ce au fiert, se calesc in unt si se condimenteaza cu sare.
  11. Se adauga patrunjelul tocat marunt si cimbru uscat.
  12. Dupa ce s-a rumenit muschiul de porc, se scoate, se feliaza si se serveste cu soteul de morcovi.
  13. Pofta buna!
Muschi file umplut cu orez


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi file umplut cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi file umplut cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.