Dovlecei umpluti - Retete Culinare

Dovlecei umpluti


Iti trebuie:
  • 4 dovlecei
  • 400 g carne tocata de porc
  • 30 g orez
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • sare
  • piper boabe macinat
  • 1-2 legaturi marar
  • o legatura patrunjel
  • un ou
  • 150 g piure de rosii
  • 100 ml smantana
  • 20 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Se spala si se curata dovleceii.
  2. Se taie si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurita cu coada lunga.
  3. Pana se umplu cu compozitia de carne, se lasa cu gura in jos, sa se scoata pe un prosop absorbant.
  4. Se curata ceapa, se taie solzisri si se caleste in ulei atat cat sa devina transparenta, apoi se lasa sa se racoreasca.
  5. Se pune carnea tocata intr-un bol si se amesteca cu ceapa, orezil si ardeii tocati marunt.
  6. Se adauga oul si condimentele.
  7. La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt si se framanta bine.
  8. Se umplu dovleceii cu carne si se aranjeaza in tava unsa cu ulei.
  9. Printre dovleceii umpluti se strecoara miezul de dovlecel si piureul de rosii.
  10. Se lasa sa fiarba la foc potrivit.
  11. Se adauga apa calduta daca mai este nevoie si se baga in cuptor sa se rumeneasca.
  12. Se servesc cu smantana si se orneaza cu marar.
  13. Pofta buna!
Dovlecei umpluti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.