Placinta frantuzeasca - Retete Culinare

Placinta frantuzeasca


Iti trebuie:
  • 2 foi de placinta
  • sare
  • 1 kg cartofi
  • 20 g uns pentru uns tava
  • 500 g cascaval
  • 300 g slaninuta
  • piper
  • un galbenus de ou.
Pregatesti asa:
  1. Se spala cartofii si se pun la fiert in apa rece, cu sare.
  2. Se lasa 20 de minute sa clocoteasca.
  3. Se rade cascavalul.
  4. Se curata cartofii de coaja si se taie felii groase.
  5. Se taie slaninuta fasii.
  6. Se pune la incalzit intr-o tigaie teflonata incinsa.
  7. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga cartofii.
  8. Se unge o tava pentru tarte cu unt.
  9. Se intinde o foaie de placinta in tava.
  10. Se toarna peste umplutura si se niveleaza.
  11. Se acopera cu a doua foaie.
  12. Se face o gaura in mijloc.
  13. Cu un cutit se taie coca ramasa in forma de flori si picaturi de apa.
  14. Se aplica bucatile pe foaia de sus.
  15. se unge cu un galbenus de ou batut.
  16. Se pun la cuptor pentru 30 de minute.
  17. Se servesc calde.
  18. Pofta buna !
Placinta frantuzeasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta frantuzeasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Placinta frantuzeasca" Placinta frantuzeasca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ALINA Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
SUPER BUNA!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.