Tarte cu branza si marar - Retete Culinare

Tarte cu branza si marar


Pentru coji iti trebuie:
  • 250 g margarina
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 600 g faina
  • o lingurita bicarbonat
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g branza de vaci
  • un ou
  • 200 g smantana
  • 4 linguri malai
  • o legatura marar
  • sare, dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Cojile se prepara dupa cum urmeaza: margarina la temperatura camerei se freaca cu zaharul.
  2. Se adauga ouale, unul cate unul, dupa care se pune bicarbonatul stins cu putina apa, apoi toata faina.
  3. Se framanta bine.
  4. Se umplu formele de tarte, cu aluat in strat subtire, presand bine pe fund si pe pereti.
  5. Se coc la foc potrivit pana devin aurii.
  6. Intre timp se prepara umplutura.
  7. Se spala mararul si se taie marunt.
  8. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, pana crema devine spumoasa.
  9. Se toarna umplutura in tartele abia coapte si se mai pun la cuptor pana cand se incheaga crema
  10. Pofta buna!
Tarte cu branza si marar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarte cu branza si marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarte cu branza si marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.