Bastonase cu sunca - Retete Culinare

Bastonase cu sunca


Iti trebuie:
  • 250 g faina
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 250 g unt
  • un galbenus
  • un ou
  • 250 g cascaval
  • chimen si sare
  • 200 g prosciutto
Pregatesti asa:
  1. Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt, se adauga untul taiat in bucati, cascavalul ras in prealabil, galbenusul de ou si se amesteca pana se formeaza un aluat.
  2. Se framanta bine aluatul, apoi se intinde intr-o foaie potrivit de groasa si se taie in fasii subtiri, in forma de felii de saleuri.
  3. Se dau prin ou batut, se presara chimen si sare si se dau la cuptor.
  4. Dupa ce se scot, se lasa sa se raceasca si se servesc invelite in prosciutto.
  5. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bastonase cu sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bastonase cu sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.