Minipateuri cu carne - Retete Culinare

Minipateuri cu carne


Iti trebuie:
  • un pachet aluat de foietaj
  • un kg carne amestec
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • mirodenii.
Pregatesti asa:
  1. Se ia ceapa, se curata si se toaca marunt, apoi se caleste in doua linguri de ulei.
  2. Se adauga carnea, condimentele si se amesteca continuu, timp de 10 minute.
  3. Compozitia se lasa apoi la racit.
  4. Aluatul de foietaj se intinde si se taie in bucati potrivite.
  5. Pe fiecare bucata se pune cate putin din compozitia cu carne, iar apoi se ruleaza strans.
  6. Pateurile se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor pana se rumenesc frumos.
  7. Pofta buna!
Minipateuri cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minipateuri cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Minipateuri cu carne" Minipateuri cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
eli Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota Maxima Fara nota
ok dar forma cu linii cum ai obtinut-o?

 
mary Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota Maxima Fara nota
super reteta bravo




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.