Lichior de cacao - Retete Culinare

Lichior de cacao


Iti trebuie:
  • 500 g zahar
  • 300 ml apa
  • 4-6 linguri cacao
  • 300 ml alcool alimentar rafinat
Pregatesti asa:
  1. Se amesteca zaharul cu cacaoa intr-o oala.
  2. Se toarna peste mix apa calduta.
  3. Se fierbe timp de 2 minute, pana se dizolva complet zaharul.
  4. Se ia de pe foc.
  5. Se lasa sa se raceasca.
  6. Se adauga alcoolul rece.
Lichior de cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lichior de cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lichior de cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.