Slanina usturoiata - Retete Culinare

Slanina usturoiata


Iti trebuie:
  • 1 kg slanina de porc
  • o capatana usturoi
  • sare
  • boia de ardei
  • boabe piper
  • otet
  • o foaie de dafin
  • ienibahar
  • coriandru
Pregatesti asa:
  1. Slanina se sareaza din abundenta si se lasa sa stea asa , de pe o zi pe alta.
  2. A doua zi, se scutura bine de sare si se pune la fiert in apa fierbinte.
  3. Se adauga in apa de fiert: boabele de piper, foaia de dafin, usturoiul, ienibaharul si coriandrul, dupa gust, si se lasa la fiert la foc mic pana cand slanina poate fi patrunsa cu furculita.
  4. Odata fiarta, slanina se gusta de sare si de condimente si, daca este necesar se mai adauga in apa de fiert.
  5. Cand e gata, se scoate din oala si se lasa sa se raceasca.
  6. Se pune la zvantat, se freaca peste tot cu usturoi pisat, si daca se doreste se presara boia.
  7. Se pastreaza la rece.
  8. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Slanina usturoiata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Slanina usturoiata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.