Lebar de porc - Retete Culinare

Lebar de porc


Iti trebuie:
  • cateva mate de porc groase
  • 1 kg ficat de porc
  • 2 spline
  • un plaman
  • un ou
  • 100 g unt
  • 4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • un pahar de vin
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Se pun organele la fiert in apa cu sare.
  2. Dupa ce s-au fiert, se da totul prin masina de tocat.
  3. Separat, se piseaza usturoiul si se amesteca tot cu carnea tocata, se adauga untul topit, o cana de apa in care au fiert organele, se potriveste bine de sare si piper si se lasa sa se raceasca.
  4. De abia dupa ce s-au racit, se incorporeaza oul batut.
  5. Cu aceasta compozitie se umplu matele spalate si scurse bine, se leaga la capete si se pune lebarul astfel format la fiert, aproximativ 2 ore la foc mic cu foi de dafin, boabe de piper si evident, paharul cu vin.
  6. Ca sa nu pocneasca matul la fiert, lebarul se inteapa din loc in loc.
  7. Dupa ce a fiert, se scoate, se pune la scurs si, cand se raceste, se baga la frigider.
  8. Se serveste ca atare, cu mustar, hrean sau ceapa.
  9. Pofta buna!
Lebar de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lebar de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lebar de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.