Pernute cu ficat - Retete Culinare

Pernute cu ficat


Iti trebuie:
  • 400 g foietaj
  • 300 g ficatei de pui
  • 100 g unt
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • o lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper negru.
Pregatesti asa:
  1. Ficatul se taie bucatele.
  2. Ceapa tocata se caleste in unt pana se coloreaza.
  3. Se adauga usturoiul zdrobit si ficatul de pui si se prajesc cateva minute pana capata o culoare aurie.
  4. Se adauga lingurita de mustar, smantana, sarea si piperul negru, proaspat macinat, dupa gust.
  5. Cand compozitia s-a racit, se paseaza cu o furculita si se freaca pana devine o pasta.
  6. Aluatul se intinde se se taie in patrate de 6-10 cm.
  7. Pe fiecare se pune cate putina compozitie, in centru, apoi se umezeste cu apa patratul pe margini si se acopera cu o alta bucata de aluat.
  8. Se repeta pana se termina aluatul si compozitia.
  9. Se dau la rece pentru 30 de minute, se ung cu ou, se cresteaza putin si se pun in cuptorul incins.
  10. Se pot servi si calde si reci.
  11. Pofta buna!
Pernute cu ficat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pernute cu ficat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pernute cu ficat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.