Crema de pastrav - Retete Culinare

Crema de pastrav


Iti trebuie:
  • un pastrav proaspat
  • otet
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • capere murate
  • 200 g maioneza
  • o lamaie
  • o lingura zeama de lamaie
  • o legatura patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Se curata si se spala pestele si se pune la fiert cu o lingura de otet, un praf de sare, cateva boabe de piper si foi de dafin.
  2. Dupa ce s-a fiert, se lasa sa se raceasca si se dezoseaza.
  3. Carnea de pastrav se marunteste si se amesteca bine cu maioneza, zeama de lamaie si caperele.
  4. Se adauga sare si piper dupa gust.
  5. Se pune salata in cupe de sticla, se orneaza cu patrunjel tocat si cu felii de lamaie.
  6. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de pastrav "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de pastrav - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.