Sarmale in foi de varza - Retete Culinare

Sarmale in foi de varza


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc
  • 600 g carne de vita
  • 500 g orez
  • 500 g ceapa
  • 4 kg varza murata
  • 100 g untura
  • sare
  • 100 g boia dulce
  • 100 ml apa
  • suc de rosii
  • cimbru
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Se spala carnea de vita si de porc si se taie bucati.
  2. Se curata ceapa, se spala si se taie felii.
  3. Se spala orezul, se fierbe pe jumatate, dupa care se raceste sub un jet de apa rece.
  4. Se spala varza, se curata de cotoare si se aleg frunzele pentru sarmale.
  5. Se inabusa ceapa in untura cu 100 ml apa, dupa care se lasa sa se raceasca.
  6. Carnea se toaca impreuna cu ceapa, dupa care se amesteca cu orezul, sarea si piperul.
  7. Se pune putina cimpozitie pe cate o foaie de varza si se ruleaza, introducand marginile ruloului in interior.
  8. Se aseaza cateva frunze de varza in oala, se pun sarmalele, deasupra se toarna sucul de rosii si cimbrul si se fierb la foc mic.
  9. La final, vasul se da la cuptor, pentru a se rumeni frumos sarmalele.
  10. Pofta buna!
Sarmale in foi de varza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale in foi de varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Sarmale in foi de varza" Sarmale in foi de varza - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
oana Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
prea mult orez la sarmale




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.