Fursecuri in doua culori - Retete Culinare

Fursecuri in doua culori


Pentru blat iti trebuie:
  • 12 oua
  • 250 g unt
  • 4 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 300 g zahar
  • 250 g faina.
Pentru crema iti trebuie:
  • 150 g unt
  • 2 lingurite coniac
  • 1 lingurita esenta de migdale
  • 100 g zahar
  • 30 ml lapte dulce
  • 4 galbenusuri.
Pentru glazura iti trebuie:
  • 200 g ciocolata
  • 4 linguri unt
  • 100 g nuca macinata si coapta
Pregatesti asa:
  1. Se freaca untul cu zaharul.
  2. Se obtine o crema fina.
  3. Se adauga ouale, unul cate unul, apoi vanilia.
  4. Se adauga faina cernuta si se imparte compozitia in doua.
  5. Prima compozitie se toarna in tava tapetata cu hartie, de intinde uniform si se baga in cuptorul cald, timp de 40 de minute.
  6. In cealalta compozitie se adauga cacaoa cernuta, se amesteca usor sa nu faca cocoloase si se toarna in alta tava tapetata cu hartie de copt.
  7. Se coace la foc mic 40 de minute.
  8. In timpul aceste se prepara compozitia pentru crema de unt.
  9. Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga laptele dulce si se lasa sa fiarba.
  10. In momentul cand s-a facut spuma, se lasa de-o parte sa se raceasca.
  11. Separat, se freaca untul si se adauga esenta de migdale si coniacul.
  12. Se adauga treptat si compozitia si se obtine o crema fina.
  13. Se scot foile din tava si se lasa sa se raceasca.
  14. Intre ele se toarna crema de unt, se suprapun si se glazureaza cu ciocolata topita.
  15. Se orneaza cu nuci coapte si macinate.
  16. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri in doua culori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri in doua culori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.