Fursecuri cu ghimbir - Retete Culinare

Fursecuri cu ghimbir


Iti trebuie:
  • 350 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • o jumatate de lingurita pudra de ghimbir
  • o jumatate lingurita cuisoare
  • un ou
  • 100 g miere
  • 50 g unt
  • o lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri cacao
  • 50 ml lapte
Pentru ornat iti trebuie:
  • 2 albusuri de ou
  • 200 g zahar
  • 20 ml zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Se amesteca faina cu praful de copt, cu ghimbirul, cu cacaoa si cuisoarele.
  2. Intr-o cratita se topeste zaharul cu mierea si cu untul.
  3. Dupa ce se raceste, se toarna peste faina si se amesteca usor.
  4. Separat, se bate oul cu zeama de lamaie, dupa care se incorporeaza in compozitia de faina si se pune si laptele.
  5. Se framanta bine, pana se formeaza o coca.
  6. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie cu diferite forme.
  7. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se aseaza stelutele.
  8. Se dau la cuptorul incins pentru 15 minute.
  9. Intre timp se prepara glazura: se bat bine albusurile cu zaharul si zeamad e lamaie pana se intareste.
  10. Fursecurile se glazureaza dupa ce s-au racit.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu ghimbir "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu ghimbir - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.