Lamai murate - Retete Culinare

Lamai murate


Iti trebuie:
  • 5 lamai + 2 lamai de rezerva
  • 5 linguri cu sare de mare
  • ardei iute
  • 3 foi de dafin
  • rozmarin
  • piper rosu
Pregatesti asa:
  1. Speli lamaile si le pui in apa clocotita timp de 10 minute.
  2. Tai fiecare lamaie in 4 si o presari cu cate 2 lingurite de sare de mare.
  3. Speli si usuci un borcan de 400 ml.
  4. Pui pe fundul borcanului 1 lingura cu sare de mare.
  5. Pui lamaile (cam 4) in borcan si presezi bine.
  6. Intre straturi pui foile de dafin, rozmarinul, piperul si ardeiul iute taiat.
  7. Presari restul de sare si inchizi borcanul.
  8. Lasi borcanul timp de 3 zile la temperatura camerei, dar deschizi borcanul in fiecare zi si presezi lamaile.
  9. Apoi il dai la frigider si il mai lasi timp de 3 saptamani.
  10. Folosesti lamaile in tocanite, salate, sosuri, dressinguri.
  11. Pofta buna!
Lamai murate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lamai murate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lamai murate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.