Iepure la cuptor - Retete Culinare

Iepure la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 iepure taiat in bucati
  • mustar Dijon
  • ierburi aromatice provensale (din comert)
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Amesteci intr-un bol 1 lingura de ulei de masline cu una de mustar de Dijon, sare, piper si 1 lingura de ierburi aromatice provensale.
  2. Speli bucatile de iepure, le usuci intr-un servet de bucatarie si apoi le adaugi peste marinata provensala.
  3. Tii iepurele la marinat cateva ore in frigider.
  4. Apoi incingi cuptorul.
  5. Aranjezi bucatile de iepure intr-o tava si torni sosul peste ele.
  6. Dupa circa 25 de minute, ridici temperatura, pana se rumenesc bine la suprafata (aproximativ 10 minute).
  7. Servesti iepurele cu cartofi la cuptor si cu muraturi.
  8. Pofta buna!
Iepure la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iepure la cuptor  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.