Ciorba de picioruse - Retete Culinare

Ciorba de picioruse


Iti trebuie:
  • 800 g picioruse de porc
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • 3 lingurite de otet
  • 300 g smantana
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti piciorusele, le prajesti putin deasupra flacarii si apoi le speli bine.
  2. Le pui la fiert in 3 l de apa.
  3. Adaugi sare dupa gust, apoi adaugi ceapa taiata in doua.
  4. Dupa ce da in clocot, inlaturi spuma.
  5. Razi cateii de usturoi in supa, adaugi piperul si fierbi totul pana se fragezesc piciorusele.
  6. Intr-o oala, omogenizezi smantana cu un ou si cu faina.
  7. Scoti din supa piciorusele, apoi dregi supa, adaugi otetul si fierbi in continuare.
  8. Scoti carnea de pe picioruse, o tai in bucati mai mici, apoi le adaugi in supa fierbinte.
  9. Servesti ciorba cu paine proaspata.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de picioruse "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de picioruse - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.