Sarmalute afumate - Retete Culinare

Sarmalute afumate


Iti trebuie:
  • 1 varza murata
  • 250 g carne de porc tocata
  • 250 g carne de porc afumata
  • 100 g slanina afumata
  • 100 g costita
  • 100 g carnati afumati
  • 1 ceasca de orez
  • 1 ceasca vin alb
  • 1 ceapa
  • bulion
  • cimbru
  • marar
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci carnurile (de porc proaspata si cea afumata, slanina), date prin masina de tocat cu ceapa taiata cubulete, orezul fiert, sare, piper si cimbru.
  2. Amesteci bine si formezi sarmalute.
  3. Ungi o oala (e foarte buna cea de lut) cu ulei, asezi un rand de sarmale, unul de costita, apoi carnati si foi de dafin, din nou sarmale, costita si carnat si tot asa pana se termina ingredientele.
  4. Deasupra, torni bulionul dizolvat in vin si putina apa.
  5. Dai sarmalele la cuptor pana sunt gata.
  6. Servesti sarmalele cu mamaliguta, smantana si cu ardei iute.
  7. Pofta buna!
Sarmalute afumate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmalute afumate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmalute afumate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.