Rulada festiva de carne de porc - Retete Culinare

Rulada festiva de carne de porc


Iti trebuie:
  • 400 g muschi  de porc
  • 150 g ciuperci
  • 150 g carnaciori
  • 100 g costita afumata
  • 100 g cascaval
  • 100 g ceapa
  • 3 oua
  • 50 g pesmet
  • 50 g pasta de rosii
  • marar
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Tai muschiuletul de porc pe lungime si il bati putin.
  2. Pentru umplutura calesti ceapa in ulei fierbinte, pui ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul.
  3. Cand compozitia s-a racit, pui 1 ou crud, carnaciorii si costita afumata, taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte date pe razatoare.
  4. Poti pune si un ardei iute.
  5. Omogenizezi umplutura si o intinzi peste muschi, rulezi si prinzi cu scobitori sau legi rulada cu sfoara de bucatarie.
  6. Tavalesti rulada prin pesmet si o pui in cuptor in tava cu ulei.
  7. Din cand in cand, stropesti friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca pe ambele parti si sa nu se usuce prea tare.
  8. Cand este gata, servesti rulada stropita cu pasta de rosii si frunze de verdeata sau cu muraturi.
  9. Pofta buna!
Rulada festiva de carne de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada festiva de carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Rulada festiva de carne de porc " Rulada festiva de carne de porc  - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
andra Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
felicitari pt reteta e fb

 
Jabeta Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
Buna reteta si frumos prezentata

 
flori Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
foarte bine
10




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.