Muschi de porc la cuptor - Retete Culinare

Muschi de porc la cuptor


Iti trebuie:
  • 2 bucati muschi de porc de 1 -2 kg
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei dupa gust (condimente)
  • 1 pahar vin alb
  • apa.
Pregatesti asa:
  1. lei muschiul de porc, il speli bine pe ambele parti, faci cruste mici in care bagi usturoiul taiat in 2, condimentezi bine cu sare, piper si boia dulce.
  2. Pui muschiuletul in tava, torni uleiul in tava si peste muschiulet torni 2 cani de apa si dai la cuptorul aragazului.
  3. Inainte de a pregati tava aragazului, incingi cuptorul.
  4. Din cand in cand verifici carnea daca s-a rumenit si apoi torni cana de vin alb peste muschiuletul de porc din tava.
  5. Dupa ce s-a facut si s-a rumenit, il servesti cu diferite garnituri si muraturi.
  6. Pofta buna!
Muschi de porc la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de porc la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Muschi de porc la cuptor" Muschi de porc la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Dan Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Simplu si bun. Multumim de sugestie

 
Laurentiu Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Foarte usor, multumim.

 
oana Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
f.bun si usor de preparat




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.