Friptura delicioasa de Ignat - Retete Culinare

Friptura delicioasa de Ignat


Iti trebuie:
  • 450 g pulpa de porc
  • 300 g rinichi de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 150 ml ulei
  • 150 g telemea de oi
  • 400 g malai
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pulpa de porc de pielite si o tai in cubulete.
  2. Speli rinichii in mai multe ape, ii tii timp de 10 minute in apa cu otet, ii clatesti din nou cu apa rece, dupa care ii tai in cubulete.
  3. Pui carnea si rinichii la prajit intr-o cratita mai mare.
  4. Cand carnea incepe sa-si schimbe culoarea, o condimentezi cu sare, piper si adaugi usturoiul pisat.
  5. Prajesti in continuare, adaugand din cand in cand cate 2-3 linguri de apa.
  6. Pana se rumeneste bine tochitura, prepari o mamaliguta.
  7. Servesti tochitura alaturi de mamaliguta cu telemea rasa deasupra.
  8. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura delicioasa de Ignat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura delicioasa de Ignat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.