Placinta cu carne - Retete Culinare

Placinta cu carne


Iti trebuie:
  • 250 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • sare
  • 3 pahare cu faina
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 3 felii de paine
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ceapa
  • 250 g slanina afumata
  • 2 catei de usturoi
  • 250 g ficat de pui
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • marar
  • 2 linguri coniac
  • Pentru sos iti trebuie:
  • 200 ml supa de pui
  • 20 g gelatina
Pentru uns iti trebuie:
  • 1 ou.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci toate ingredientele pentru aluat, infasori aluatul in folie alimentara si il introduci in frigider pentru 1 ora.
Pregatesti umplutura asa:
  1. Dezosezi carnea de pe oase.
  2. O dai prin masina de tocat impreuna cu slanina, ficatul, ceapa, usturoiul si painea inmuiata in lapte.
  3. Adaugi ouale, verdeata taiata marunt, coniacul, nucsoara, sare si piper.
  4. Omogenizezi bine compozitia.
  5. Intinzi 2/3 din aluat si il asezi intr-o forma rotunda.
  6. Asezi umplutura.
  7. Aluatul ramas il intinzi si acoperi umplutura.
  8. Ungi placinta cu ou batut si, in mijlocul aluatului faci o gaura.
  9. Dai placinta la copt in cuptorul preincalzit, la 200 de grade Celsius, pentru 1 ora.
  10. Cand este gata, lasi placinta sa se raceasca.
  11. In supa de pui adaugi gelatina, cate 10 g la 100 ml de supa.
  12. Prin gaura formata, torni supa si lasi placinta la frigider timp de 10 ore, inainte de a o consuma.
  13. Pofta buna!
Placinta cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.