Briose Panettone - Retete Culinare

Briose Panettone


Iti trebuie:
  • 350 g faina alba
  • 10 g drojdie
  • 80 g zahar
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • 30 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 40 g migdale macinate
  • 40 g stafide
  • 60 g rahat colorat
  • 1 galbenus
  • 1 lingura zahar pudra.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, pui faina alba cernuta si in mijlocul ei pui drojdia faramitata impreuna cu 1 lingurita de zahar si cu 5 linguri de lapte caldut, amesteci si lasi timp de 15 minute sa dospeasca.
  2. Framanti o coca, adaugi restul de zahar, untul, oul si zaharul vanilat.
  3. Lasi din nou timp de 30 de minute la dospit.
  4. Ungi formele de briose cu margarina si adaugi in coca stafidele, migdalele si rahatul colorat si taiat cubulete.
  5. Pui coca in formele pentru briose, astfel incat sa le umpli 2/3.
  6. Lasi timp de 15 minute sa dospeasca.
  7. Incalzesti cuptorul la 180 de grade.
  8. Ungi briosele cu galbenus, le presari cu zahar pudra si le lasi la cuptor timp de 20-25 de minute.
  9. Cand le scoti din cuptor, le mai presari cu putin zahar pudra sau cu ciocolata rasa.
  10. Sunt foarte bune cat sunt calde.
  11. Pofta buna!
Briose Panettone

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose Panettone "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose Panettone - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.