Ciorba de potroace - Retete Culinare

Ciorba de potroace


Iti trebuie:
  • maruntaiele, aripile si  o parte din spinarea unei pasari si ficatul (daca l-ai oprit)
  • 2-3 oase de vaca
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina de patrunjel
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 linguri orez
  • 1 l zeama de varza
  • leustean
  • sare
  • 1/2 l apa.
Pregatesti asa:
  1. Speli bine oasele de vaca si le asezi intr-o oala cu apa pe foc.
  2. Le lasi sa fiarba timp de 1- 1 1/2 ora, dupa care strecori supa.
  3. Speli bine bucatile de carne si le introduci in zeama in care au fiert oasele de vaca si sarezi usor.
  4. Inlaturi spuma de cateva ori, pana cand nu se mai formeaza si adaugi zarzavatul curatat, spalat si taiat fin.
  5. Lasi sa fiarba totul la foc potrivit, in oala acoperita.
  6. Cand carnea este aproape fiarta, pui zeama de varza fiarta separat si adaugata dupa ce ai luat spuma.
  7. Cand clocoteste ciorba, adaugi orezul fiert si clatit in apa rece, iar  dupa 1- 2 clocote, iei oala de pe foc.
  8. Potrivesti gustul de sare si de acru, iar deasupra presari verdeata tocata fin (leustean).
  9. Daca ai si ficatul de la pasare, il adaugi in ciorba, doar cand aceasta este aproape gata, deoarece ficatul fierbe foarte repede.
  10. Pofta buna!
Ciorba de potroace

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de potroace "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de potroace - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.