Ciorba de aripioare - Retete Culinare

Ciorba de aripioare


Iti trebuie:
  • 1 kg aripioare de pui
  • 3 ardei grasi verzi
  • 5 I apa
  • 3 ardei grasi rosii
  • 6 morcovi mijlocii
  • 3 cepe mari
  • cateva lingurite de concentrat de bors
  • 2 lingurite concentrat de legume
  • 1/2 kg smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli ardeii, ceapa si patrunjelul, apoi le tai marunt, iar morcovii ii cureti si ii dai pe razatoare.
  2. Intr-o tigaie cu putin ulei, pui la prajit carnea si legumele pentru 10 minute, apoi le rastorni in oala cu apa si adaugi putina sare.
  3. Cand carnea este fiarta bine, presari dupa gust 1 -2 lingurite de concentrat de legume si piper.
  4. Acresti ciorba cu concentrat de bors si adaugi smantana, apoi iei oala de pe foc.
  5. Pofta buna!
Ciorba de aripioare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de aripioare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de aripioare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.