Ciorba cu carnati afumati - Retete Culinare

Ciorba cu carnati afumati


Iti trebuie:
  • 400 g carnati afumati
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 l apa
  • 2 lingurite concentrat de legume
  • cateva lingurite de concentrat de bors
  • smantana
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert in apa cu 2 lingurite de concentrat de legume, ceapa curatata si tocata marunt.
  2. Dupa ce s-a inmuiat bine adaugi carnatii taiati in bucati si caliti inainte.
  3. Dizolvi faina in putina apa rece si torni amestecul in supa.
  4. Mai lasi la fiert inca 30 de minute.
  5. Cand carnatii sunt bine fierti, adaugi cateva lingurite de concentrat de bors.
  6. Mai dai totul in cateva clocote, apoi adaugi oul batut si amestecat cu putina zeama, separat, amesteci bine si presari verdeata tocata marunt.
  7. Se serveste cu smantana si un ardei iute.
  8. Pofta buna!
Ciorba cu carnati afumati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu carnati afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu carnati afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.