Pulpa de porc impanata - Retete Culinare

Pulpa de porc impanata


Iti trebuie:
  • 2 kg pulpa de porc
  • 300 g pastrama de porc
  • 2 capatani de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 150 g pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • concentrat de legume
  • vegeta
  • 200 ml vin alb
  • 2 kg cartofi
  • 400-500 g smantana
Pregatesti asa:
  1. Pulpa de porc o impanezi cu usturoi si pastrama de porc taiate feliute.
  2. Condimentezi cu piper si cu 1 lingurita de concentrat de legume.
  3. Ungi pulpa cu ulei si o asezi in-tr-o tava pe care o dai la cuptor pentru 30-35 de minute.
  4. Cand este aproape gata, adaugi pasta de tomate dizolvata in vin alb si mai lasi timp de 10 minute la cuptor.
  5. Cureti cartofii, ii speli si ii tai felii rotunde, pe care le asezi intr-un vas, pui si restul de pastrama taiata cubulete, 1 cana de apa, piper si vegeta dupa gust, apoi dai tava la cuptor.
  6. Cand sunt gata cartofii, scoti vasul, iar deasupra pui smantana si usturoiul taiat.
  7. Tai pulpa de porc felii, o servesti cu sos, cartofi cu smantana si diferite salate.
  8. Pofta buna!
Pulpa de porc impanata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc impanata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pulpa de porc impanata" Pulpa de porc impanata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Irina Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
super... o sa o incerc si eu.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.