Tocanita nationala - Retete Culinare

Tocanita nationala


Iti trebuie:
  • 500 g carne de vitel
  • 2 cepe mari
  • 3 ardei grasi
  • 3 rosii
  • verdeata
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 lingurite vegeta
  • piper
  • 1 catel de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli si tai carnea in bucati potrivite, apoi o calesti impreuna cu ceapa taiata feliute subtiri.
  2. Lasi sa fiarba carnea in sucul lasat de ea, impreuna cu ceapa, pana se rumenesc.
  3. Cat timp fierbe, cratita trebuie sa fie acoperita.
  4. Apoi adaugi ardeii si rosiile taiate bucati (rosiile sa fie fara pielite si fara seminte), verdeata taiata marunt, usturoiul taiat feliute si 2-3 lingurite de vegeta.
  5. Lasi sa scada la cuptor si servesti tocanita cu mamaliguta.
  6. Pofta buna!
Tocanita nationala

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita nationala "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita nationala - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.